OFICIJALNI YOUTUBE KANAL

July 23, 2019

(FOTO) MILICA U SEBE ULAŽE OZBILJNE PARE, a to se na ovim fotkama BAŠ DOBRO VIDI!
Mlada muzička zvezda Milica Pavlović tvrdi da joj kolege kažu da je luda što je previše novca uložila u CD “Zauvek”

Kako saznajemo, pevačica je iskeširala 200.000 evra za osam pesama i visokobudžetne spotove, ali ona ne žali, jer joj je najbitnije da sve bude na vrhunskom nivou.

 Kolege me danonoćno zovu i čestitaju mi na pesmama. Ali kažu mi i da sam luda i hrabra što sam se usudila da u vreme novog muzičkog pravca – repa i autotjuna – uložim ovoliko energije, snage i sredstava i snimim normalan i zreo album, mimo svih trendova. Iako oni smatraju da je to rizik, ja uvek radim samo onako kako osećam – kaže seksi brineta, koja se prvi put publici predstavila i kao kantautor – napisala je numere “Zauvek” i “Spavaćica”.

– Nakon što se Marina zbog bolesti povukla na neko vreme iz posla, počela sam da razmišljam šta ću sa tekstovima. Zapisivala sam ideje, fraze i tako sam napisala te dve numere. Moj saradnik je te tekstove pročitao Marini i Ljilji i one su se oduševile. Rekle su mi da nastavim da pišem, da sam talentovana i ohrabrile me da negujem taj talenat. I poslušaću ih, možda nastanu još neki dobri tekstovi – objasnila je Milica.

informer