April 18, 2019

Полицајците од Танушевци пренесени во Скопје

Неколку полицајци деновиве беа заглавени во полициската станица во Танушевци.Причината беше снегот кој на некои места имаше наноси и по 2,5 метри.Полицајците беа извлечени со полициски хеликоптер.Смената е извршена со нови полицајци кои следните 4 дена ќе ги извршуваат нивните обврски.