OFICIJALNI YOUTUBE KANAL subscribe please!!!

December 14, 2019

10 vrsta poljubaca kojih se nećete moći zasititi

Kada ste se vi i vaš partner posljednji put samo… ljubili? Ljubili, bez očekivanja ičega više. Ako ste redovito seksualno aktivni, velika je vjerojatnost da često zanemarujete samu predigru i ljubljenje kada znate da je jackpot odmah tu, iza ugla. Ipak, ljubljenje je aktivnost koju ne biste smjeli zapostaviti jer ništa ne šalje glasnije poruku: ‘Želim te. Želim se igrati s tobom i provoditi vrijeme s tobom. Uživam u tebi, a ne samo u orgazmu.’

Džentlmenski poljubac u ruku. Primanje ruke i ljubljenje iste jedna je od najformalnijih vrsta poljubaca. Ovaj običaj najčešće nije način iskazivanja privlačnosti, već pokazatelj poštovanja, ali, svejedno se ne bismo bunili da ga je više.

Poljubac u čelo. Ovakav je poljubac rijedak i atipičan, zbog čega je još više poseban. On pokazuje privrženost, toplinu i vrišti ljubav na najsuptilniji i nimalo seksualan način. Ovakav poljubac rezerviran je za nekoga tko vam je doista poseban i koga želite osjetiti na svaki mogući način.

Eskimski poljubac. Neki misle kako su ovakvi ‘poljupci’ otrcani, ali mnogi parovi uživaju u trljanju nosevima. Iako se kod ovakvih ‘poljubaca’ usne ne dodiruju, oni su itekako intimni budući da vam je osoba koju na ovaj način ljubite izrazito blizu, gledate se u oči i osjećate njezin dah.

Poljubac u usnu. Ovdje nije riječ o francuskom poljupcu, već ljubljenju samo jedne, gornje ili donje usnice. Senzualni poljupci zaigran su način iskazivanja privlačnosti i požude koji nerijetko vode do idućeg koraka…

Francuski poljubac. Oui, oui, teško da postoji erotičnija vrsta poljupca od ovog i teško da postoji poljubac koji dvoje ljudi više zbližava. Koliko god uživali u njemu, sačuvajte ga za spavaću sobu jer nije najprimjerenija vrsta bliskosti za širu javnost.

Zubati poljubac. Ljubljenje popraćeno grickanjem usne, obraza, brade i/ili vrata može biti itekako uzbuđujuće. Koliko snažne ugrize volite ovisi od osobe do osobe pa se pobrinite da partneru date do znanja što vas potpuno raspamećuje. I ako je to doista ono što vas pali, uživajte u tome kad možete. Ako vam pak partner da do znanja kako mu takvi poljupci nisu privlačni, zaboravite na njih.

Gušterov poljubac. Ovo je vrsta poljupca gdje su u igri jedino i isključivo jezici. Iako je u pitanju nekonvencionalan način predigre, mnogi ga smatraju izuzetno uzbuđujućim. Možda vam ne zvuči privlačno, ali jedno je sigurno – ne vrijedi ga odbaciti kao opciju sve dok ga ne isprobate.

Poljubac u vrat. Poljupci koji su toliko puta slavljeni, što u filmovima, što u ljubavnim romanima, i to slavljeni s razlogom budući da su u stvarnom životu još erotičniji i senzualniji nego što je uopće moguće zamisliti. Vrat je jedna od najosjetljivijih erogenih zona nerijetko nepravedno zapostavljena. Dražite ju kad god imate priliku.

Poljupci po cijelom tijelu. Bradavice, trbuh, leđa, stopala, prsa… Sve su to dijelovi tijela koji žude za dodirima i usnama. Ljubljenje nekog dijela tijela netko će možda smatrati škakljivim, no svakako vrijedi istražiti svaki milimetar partnerovog tijela i otkriti recept koji ga vodi u stanje nirvane.

Poljubac u genitalije. Suptilno je zadirkivanje ljubljenje partnera po genitalijama, preko donjeg rublja, koristeći jedino usne, ali iako suptilno, instantno dovodi do ludila i do traženja još. Jednom kada ovakve poljupce isprobate, iskrit će vam pred očima od same pomisli na njih.

Cosmopolitan.hr

Related posts