April 21, 2019

Видео – Струга покриена во снег

Денеска Струга е покриена со снег.Некои со радост го очекуваат а некои ги обвинуваат одговорните за чистењето на улиците.Не можевме да оддолееме на прекрасната глетка која ја дава дримот и снегот и луѓето кои им се радуваат на снегот затоа денешниот ден го забележавме со кратко видео за да го почувствуваат тие кои не се во моментов во нашиот преубав град.Снежните врнежи продолжуваат и понатака се надеваме дека нема да донесат проблеми во сообраќајот и снабдувањето со електрична енергија и интернет.Погледнете го видеото од струшката чаршија и другите улици низ градот: