OFICIJALNI YOUTUBE KANAL

September 16, 2019

Nož koji košta više od Poršea (VIDEO)
Postoje određene stvari koje mogu definisati luksuz, a iznad njih se nalazi ovaj nož od platine, sa cenom od 150.000 dolara, koji celu priču prenosi na sasvim novi nivo…

Nož o kom govorimo lako se može nazvati najskupljim na svetu. Njegovo ime je Platinum Mamba, a on dolazi ukrašen dijamantima, sa neverovatnim telom od platine. On je među poznavaocima poznat kao „nož koji je otporniji od bilo koje čelične varijante“, a nastao je nakon što je Rob Bianšin, osnivač i CEO Cabot Guns kompanije, pozvao Alesandra Kolobata, direktora Sandrin Knives kompanije, sa vizijom kreiranja noža koji niko ne može da kupi.

Nazvan po opasnoj i egzotičnoj vrsti Mamba zmije, ovaj nož je jedan od najprivlačnijih i najskupljih predmeta koje smo u skorije vreme videli. On na sebi nosi 320 dijamanta koji ukupno teže 14.17 karata, a kreiran je upotrebom visoko kvalitetnog crnog žada i karbida.

Dakle, jedan ultra luksuzni Platinum Mamba nož će sve ljubitelje koštati 150.000 dolara, a on se može kupiti prijavom na Sandrin Knives sajtu.


Related posts