April 21, 2019

Трибина во Охрид – Силна економија шанса за сите

Денеска во Охрид премиерот Заев одржа трибина под наслов – Силна економија шанса за сите.Тој меѓу другото се осврна на економски теми каде беше изразена преголема волја за остварување на еден проект.На над 200 000 граѓани кои имаат заостанати долгови према ЕЛЕМ И ЕВН ќе им бидат избришани целосно,се работи за сума над 110 милиони евра.Ова е најистакнатиот дел од трибината останатото ви предлагам да го видите во следното видео на владата на РМ.