March 23, 2019

Афтобуска несреќа во Македонија

Се преврте Афтобус 13 мртви.

Според првите информации, 13 лица загинаа во сообраќајна несреќа, додека 20 лица беа префрлени во Клиничкиот центар во Скопје.

На лице место најбрзо стигнала прва помош и полиција,населението од селата во близина на несреќата биле од голема помош за повредените.Македонија не памти за ваква трагедија.Според сведок несреќата се случила поради пукната гума.Наскоро ќе дознаеме повеќе информации за несреќата.