OFICIJALNI YOUTUBE KANAL

May 19, 2019

DA LI KOD KUĆE IMAŠ STRUJU I INTERNET?
DA LI KOD KUĆE IMAŠ STRUJU I INTERNET? Karleuša pokušala da ponizi takmičarku a ona joj uzvratila duplo! Sram vas bilo!

U prvom krugu dobila je dva glasa, a Ana Bekuta je odlučila da joj bude mentor. U drugom krugu Mira Medan predstavila se pesmama “Boliš i ne prolaziš” Lepe Brene i “Dođi što pre” Vesne Zmijanac. Žiri joj je dodelio samo dva glasa od Snežane i Viki, što je probudilo veliko nezadovoljstvo kod Ane Bekute.

Sram vas bilo! Ja ne mogu da verujem da ste tako glasali. Jelena sram te bilo!”, rekla je Ana. Popović nije dozvolio da se odluka menja.

“Niste fer glasali, majke mi. Sad sam stvarno ljuta na vas i videćete kako ću sad ja da glasam”, rekla je Ana i dodala “Ona je sad pevala bez greške i bolje nego što smo vežbale”

“Ostavljaš utisak kao nekog ko je jako neubedljiv. Dosta si mislila gde ti se podigla suknja. Bilo je bledo”, rekao je Đorđe. Bosanac je izložio svoje zamerke za pevanje, a Jelena je ocenila njen stajling kao “neukus”. Kad je pitala da li kod kuće ima struju i internet, takmičarka je odgovorila “Ne želim da odgovaram na takva pitanja”. Njihova rasprava završila se njenim odlaskom sa scene.

Grand.online/E-turneja.com
Foto: Z.K.Munja/D.Milošević