March 23, 2019

Плати со поезија и оваа година на 21-ви март во 8 локации во Скопје

Плати со поезија и оваа година на 21-ви март во 8 локации во Скопје Оваа година време е сите да остават телефоните, да си дозволат да се инспирираат о...

Скудриње се претстави на карневал во Италија

Македонско оро во Италија. Минатиот викенд во повеќе градови во Италија имаше карневали.Според нивните обичаи повеќе групи им се претставуваат на посе...

Афтобуска несреќа во Македонија

Се преврте Афтобус 13 мртви. Според првите информации, 13 лица загинаа во сообраќајна несреќа, додека 20 лица беа префрлени во Клиничкиот центар во Ск...

Груевски сепак се јави – интервју на телевизија – сител

Поранешниот премиер кој е во бегство денеска се огласи преку интервју на телевизијата која многу активно ги подржуваше неговите политики.Груевски ги п...

Македонија

Плати со поезија и оваа година на 21-ви март во 8 локации во Скопје

Плати со поезија и оваа година на 21-ви март во 8 локации во Скопје Оваа година време е сите да остават телефоните, да си дозволат да се инспирираат од кафето и да го платат со поезија Скопје, (18.03....

Економија

Свет